Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Intuiția sau cum mai este denumit al 6-lea simț

Câteodată referitor la un produs nou sau o întâmplare, ai o așteptare dar obișnuiești să spui că simți, intuiești ceva. Și poate de multe ori ceea ce intuiești se confirmă. Și ești plin(ă) de bucurie și de încredere în simțurile tale.

Dar…..


Te-ai gândit vreodată că gândurile tale sunt creatoare? Că dacă sunt suficient de puternice pot modifica materia, energia, gândurile și reacțiile celorlalți? Pe principiul „cu credință cât un bob de neghină poți muta munții” eu presupun că forța cu care crezi că știi ce se va întâmpla va schimba lucrurile după credința ta ca să ți-o confirme.

Fizica cuantica spune că o particulă de materie are o existență potențială, adică poate fi oriunde până la apariția unui observator, și practic ea se materializează acolo unde observatorul o identifică. „Face sens” ca să folosesc expresia moderna a tinerilor.

Și apropos de modernism, am căutat pe internet o poza relevanta pentru acest articol. La criteriul de căutare al 6-lea simț era plin cu mașini de spălat. Deci nu mai vorbim de inteligenta artificiala ci de intuiție artificiala😊

Adi 3PAS

Publicitate

6 gânduri despre „Intuiția sau cum mai este denumit al 6-lea simț

 1. Sunt sute de carti si articole despre acest subiect si probabil este unul din cele mai importante asupra caruia ar trebui sa ne aplecam, ca si despre neuronii din inima, ce probabil ca il declaseaza, inainte de a o face creierul!
  Si mai cred ca nu tot ce se descopera se devoaleaza, ca nu cumva oamenii sa se trezeasca mai repejor din somn!
  Nu stiu daca l-ai ascultat vreodata pe omul asta:

  Seara buna, Adi! O saptamana cuu intuitii bune!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Suzana, știu că este un subiect mult prea dezbătut, eu am vrut sa surprind aici frumusețea faptului că eu cred că suntem creatori asemeni lui Dumnezeu, și nu doar intuitivi, un fel de copii mamei Omida. O săptămână ușoară și inspirata îți doresc!

   Apreciat de 1 persoană

   1. Mult prea dezbatut? Nu prea cred, Adi. Dumnezeirea din noi mi s-a parut, privind in urma un subiect tabu. In ultima vreme se doreste orice altceva decat sa descoperim divinul din noi si cum sa fim creatorii propriei realitati. Din pacate…

    Apreciat de 1 persoană

   2. Se pare că am picat în camcana în care am crezut că dacă am învățat niste lucruri și cred în ele, oricine face asta… mulțumesc pentru „împământare”😊

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: