Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Zidul din(tre) noi

Am încercat sa dărâm zidul dintre noi. Dar pentru că tu nu ai vrut, l-ai consolidat încât uneltele mele cedează neputincioase….

Am incercat sa dărâm zidul dintre noi dar am fost cuprins de teama că vei fi prea aproape de el și te va rani prabușindu-se….

Am încercat să dărâm zidul dintre noi dar m-a oprit teama ta că nu vei mai avea unde să te ascunzi in momentele de singurătate…….

Paradoxal dar câteodată zidul nu exista. In locul lui se afla o prăpastie. Deci nu avem de dărâmat ci de construit, o relație, un pod, un deltaplan…..

Și ultima variantă, zidul este virtual(cuvânt la moda). Adică nu este vizibil dar se afla in interiorul nostru. In spatele lui am ascuns cuvinte, sentimente, emoții, trăiri.

Dar zidul acesta nu este despre cineva anume. Este despre oricine. A fost clădit cu invidie, cu teama, cu viruși, războaie și momentan nu putem decât să batem cuie și să ne agățăm speranțele în ele.

Adi 3PAS

2 gânduri despre „Zidul din(tre) noi

  1. Interesant ca primul cuvant din lista este invidia… Probabil este corect, tinand cont de zicalele noastre despre caprele vecinilor! 🙂
    Se spune ca pentru a rezolva un conflict interior nu trebuie sa ne opunem ci sa-l acceptam si vom reusi sa-l dizolvam. Cu atat mai mult cu cat zidul este doar in mintea noastra. Pare complicat… sau poate ca noi complicam lucrurile!

    Seara buna, Adi! Si un final frumos de saptamana!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: